Categorie Hotel

 

Situat pe o plajă mediteraneană din Belek, acest complex all inclusive are 6 restaurante a-la-carte și 8 piscine în aer liber. Acesta oferă un centru de înfrumusețare cu baie turcească, saună și servicii de masaj.

 

Paloma Grida Resort & Spa are camere spațioase, cu balcon privat cu vedere la grădinile luxuriante ale complexului sau la mare. Fiecare cameră are minibar şi TV prin satelit.

 

Micul dejun tip bufet, prânzul și cina sunt servite în restaurantul principal și pe terase. Restaurantele de la Paloma oferă preparate internaționale, precum și din bucătăria turcă, japoneză și chineză, un restaurant specializat în fructe de mare și un restaurant tip Steak House. De asemenea, oaspeții pot servi băuturi la unul dintre cele 7 baruri.

 

Activitățile de la Paloma Grida includ canoe, plimbări cu barca cu pedale, surfing, volei pe plajă și boccia. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de activități de animație în timpul zilei și de spectacole live de divertisment seara.

 

Pentru relaxare, Harmonia Rebirth Spa oferă diverse tratamente, inclusiv terapii Kneipp, băi pentru stimularea metabolismului, ritual de baie Cleopatra și Tai Chi Chuan.

 

Paloma Grida Resort & Spa este situat la 35 km de aeroportul din Antalya.