Categorie Hotel

 

Amplasat pe o suprafață de 405.000 m², acest complex de 5 stele din Belek oferă 1 km de plajă privată și un parc acvatic în stil troian de 12.000 m², cu tobogane de apă. De asemenea, include un centru spa, o sală de fitness şi un centru comercial.

 

Oferind vedere fermecătoare la Marea Mediterană şi la o pădure cu arbori de fistic, toate camerele complexului Rixos Premium Belek au decor elegant, cu mobilier modern. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Toate camerele de la Rixos Premium Belek au balcoane private, iar unele au și terasă, cu vedere la piscină și la natură.

 

Complexul oferă degustări à la carte gratuite la restaurantele gourmet, unde puteți savura arome rafinate din bucătăria italiană, franceză, turcească și din extremul orient. Există şi 12 baruri, care servesc cocktailuri exotice, sucuri sănătoase și vinuri vechi.

 

Rixos Royal Spa oferă o gamă largă de tratamente de lux, iar oaspeţii se pot bucura de relaxare şi wellness. Centrul include un hamam otoman tradiţional, piscine interioare încălzite, o saună şi o sală de fitness. De asemenea, proprietatea organizează spectacole live cu DJ, concerte, petreceri, evenimente și programe educative pentru copii la Rixy Club.

 

Aeroportul din Antalya este la 35,7 km de proprietate.