Categorie Hotel

 

Acest hotel de 5 stele este situat chiar pe plajă, cu vedere directă la Marea Mediterană. Înconjurat de palmieri, Limak Arcadia oferă o plajă privată, 4 terenuri de tenis şi 5 piscine, una cu decoratiuni Pamukkale.

 

Camerele confortabile de la Limak sunt decorate în culori calde şi acestea includ toate un minibar, TV şi un balcon privat. Unele camere oferă, de asemenea, vedere la Marea Mediterană.

 

Restaurantul Pinea serveşte preparate din bucătăria mediteraneană, combinate cu preparate din bucătăria turcească. Hotelul are, de asemenea, 4 restaurante à la carte, care servesc preparate din diverse bucătării ale lumii. Barul Odeon oferă băuturi însoţite de muzică live şi oaspeţii se pot bucura de băuturi, de asemenea, în lounge-ul de pe malul mării.

 

Special construită, piscina în aer liber este decorată în forma Travertines Pamukkale, iar alte piscine au tobogane cu apă. Centrul spa al hotelului include o baie turcească şi o saună. Teren de fotbal şi un centru de fitness sunt de asemenea disponibile pentru oaspeţii care doresc să practice sporturi.

 

Cascada Manavgat este la 35 km de la hotel şi oraşul vechi Aspendos la 30 km. Limak Arcadia este la 55 km de Aeroportul Antalya.