Categorie Hotel

 

Situat la malul mării, Limak Atlantis Deluxe Hotel oferă o plajă de nisip, 5 piscine amenajate cu palmieri şi un centru spa cu baie turcească şi facilități de saună. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon mobilat.

 

Camerele de la Limak Atlantis sunt decorate modern şi au minibar şi TV. Toate camerele oferă vedere la mare, la grădină sau la piscină. În fiecare cameră se oferă în mod gratuit o sticlă de vin și un coș cu fructe.

 

Restaurantul Dynasty serveşte preparate din bogata bucătărie turcească. Restaurantele à la carte ale hotelului servesc, de asemenea, sushi şi mâncăruri mexicane. Oaspeții se pot bucura de muzică live, cu un pahar de vin, la barul Lycia.

 

Piscinele sunt construite pe două niveluri și includ căzi cu hidromasaj pentru relaxare. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un centru de fitness complet utilat. De asemenea, se oferă programe de divertisment în fiecare seară.

 

Cascada Manavgat se află la 35 km de hotel, iar orașul antic Aspendos este situat la mai puțin de 30 km. Limak Atlantis este situat la 40 km de aeroportul din Antalya.