Categorie Hotel

 

Situată pe o plajă a Mării Mediterane, proprietatea luxoasă Maxx Royal Belek oferă 7 piscine şi 5 restaurante. Oaspeții vor găsi aici un parc de distracţii şi un teren de golf de clasă mondială, cu 18 găuri.

 

Suitele elegante sunt decorate în tonuri liniştitoare şi beneficiază de mult spaţiu. Fiecare cameră are podea din lemn, un TV LCD şi un minibar bine aprovizionat.

 

Restaurantele de la Maxx Royal Belek Golf & Spa oferă mâncăruri din bucătăria internaţională, printre care specialităţi cu specific japonez, mediteraneean, grecesc şi turcesc. Pentru o băutură reconfortantă, oaspeţii au la dispoziţie nu mai puțin de 13 baruri, fiecare cu un design aparte.

 

Centrul spa de la Maxx Royal oferă săli de masaj, tratamente ale pielii şi o baie turcească tradiţională. Echipa de animatori de la Maxx Royal organizează zilnic diverse activităţi, iar pe plaja privată a hotelului se pot practica sporturi nautice.

 

Acest complex de 5 stele este situat la 1 km de magazinele, restaurantele şi cluburile de noapte din Belek. Aeroportul Antalya se află la 35 km.