Categorie Hotel

 

Aflat la doar 500 de metri de plaja din Belek, acest complex de 5 stele oferă diverse sporturi de apă, precum şi piscine interioare şi în aer liber. De asemenea, asigură lecţii de golf şi un centru spa. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

 

Cu vedere la grădinile luxuriante, complexul Letoonia Golf oferă camere şi bungalouri dotate cu aer condiţionat, fiecare cu un balcon privat. Toate au minibar şi TV prin satelit.

 

Letoonia are driving range şi teren de antrenament pentru golf. Oferă 4 terenuri de tenis, iar activităţile de plajă includ surfing şi parasailing în Marea Mediterană.

 

Oaspeţii pot înota în piscina semi-olimpică sau se pot distra pe toboganele cu apă. Centrul de wellness al complexului Letoonia are baie turcească, cameră de aburi şi masaje. Sunt disponibile şi clase de yoga.

 

Complexul are 3 restaurante à la carte, inclusiv un restaurant de peşte, unul turcesc şi unul care serveşte preparate din bucătăria asiatică. Toate cele 8 baruri asigură băuturi şi există un bar de vitamine care serveşte ceaiuri de plante în zona de relaxare.