Categorie Hotel

Hotelul Bellis, de 5 stele, este situat în Belek, pe un domeniu întins, înconjurat de pini, cu 5 piscine în aer liber, parc acvatic, piscină interioară și plajă privată la Marea Mediterană. După un antrenament la centrul de fitness, oaspeţii se pot relaxa în baia turcească sau în saună.

Unităţile de cazare de la Hotelul Bellis sunt decorate elegant, oferind acces gratuit la internet WiFi şi aer condiţionat. Toate unitățile au podea cu parchet, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon.

Servicii de bar și gustări sunt disponibile aproape în orice locație a proprietății. Există 2 restaurante pentru gustări, 5 baruri și 1 patiserie, disponibile pe toată durata zilei. De asemenea, oaspeții se pot bucura de mese la 5 restaurante a la carte diferite, disponibile la un cost suplimentar.

Oaspeţii se pot distra la Zoopark sau în centrul de echitaţie cu cai şi ponei. La un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de masaj şi facilităţi de spa. De asemenea, sunt oferite diverse activităţi, precum yoga, Pilates, jocuri interactive, volei, tenis sau fotbal.