Categorie Hotel

 

Proprietatea all inclusive de 5 stele Calista Luxury Resort are o zonă de plajă privată la Marea Mediterană, o școală de surfing și navigație și facilități de spa de lux. La mai puțin de 7 km se găsesc 10 terenuri de golf.

 

Cu terasă sau balcon privat cu vedere la mare sau la munte, toate camerele de la Calista Luxury Resort sunt dotate cu TV prin satelit, WiFi gratuit și baie privată, spațioasă.

 

Cele 10 restaurante de la Calista Resort satisfac toate gusturile. Barul Turca de la piscină servește gustări și băuturi pe terasa de la piscină, iar la Restaurantul Garden puteți să savurați băuturi bucurându-vă de briza reconfortantă a mării.

 

Calista Luxury Resort oferă 5 terenuri de tenis iluminate, un teren de fotbal în 5 și o pistă de bowling. La Spa-ul Callos, de 3500 m², aveți la dispoziție diverse tratamente, inclusiv saune, servicii de masaj, o baie de zăpadă și tratamente de înfrumusețare. De asemenea, există un miniclub, unde oaspeții mai tineri pot participa la activități zilnice fără părinți.

 

Complexul se află la o jumătate de oră cu mașina de Aeroportul din Antalya și la 27,7 km de Centrul de Expoziții Antalya. Parcarea este gratuită.